A partir del 16 de març el Museu Picasso amplia els horaris de visita

A partir del 16 de març el Museu Picasso amplia els horaris de visita

El Museu Picasso de Barcelona ampliarà l’horari de visita durant la primavera, l’estiu i part de la tardor de l’any 2019. Així, des del 16 de març fins al 31 d’octubre, el museu romandrà obert els set dies de la setmana: els dilluns de 10 a 17 hores (excepte: dilluns 13 i 20 de maig el museu romandrà tancat), els dijous de 9 a 21:30 hores i la resta de dies, de 9 a 20:30 hores.

Aquest canvi respon a la necessitat d’ajustar els horaris al volum de públic que rebem durant aquests mesos, i que acostuma a ser superior al de la resta d’any.

Durant aquest període, el museu mantindrà l’entrada gratuïta el primer diumenge de cada mes i tots els dijous de 18 a 21:30 hores. D’altra banda, també cal tenir en compte a l’agenda que hi haurà tres jornades excepcionals de portes obertes: les del dia de Santa Eulàlia (12 de febrer), el Dia Internacional dels Museus (18 de maig) i el dia de la Mercè (24 de setembre).

En aquest punt volem recordar-vos la recomanació de fer la reserva de forma anticipada, atès que l’aforament és limitat. En tot cas, la reserva podrà fer-se, de forma prèvia, quatre dies abans de qualsevol dels dies d’entrada gratuïta a través de la nostra pàgina web.

Finalment, a partir de l’1 de novembre tornarem a l’horari de tardor-hivern. Els dilluns el museu romandrà tancat, i obrirà de dimarts a diumenge de 9 a 19 hores. A més a més, els dijous es mantindrà l’horari ampliat fins a les 21:30 hores amb accés lliure a partir de les 18 hores.

Si voleu més informació sobre els horaris del Museu Picasso, el preu de les entrades i els descomptes disponibles per a diversos col·lectius, us convidem a visitar la pàgina web del museu o seguir-nos a les xarxes socials. Esperem veure-us aviat!

Més informació:

 

Redacció del Museu

, Permalink 0 9529 Visits

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *