Coneix a fons la col·lecció i els palaus del Museu Picasso amb el servei de visites guiades

Pati del Palau Finestres, que conserva l’estructura original del segle XIII.Pati del Palau Finestres, que conserva l’estructura original del segle XIII.

 

El Museu Picasso de Barcelona posa a la teva disposició un servei de visites guiades en quatre idiomes que t’ajudaran a enriquir els teus coneixements sobre la nostra col·lecció permanent i sobre els cinc edificis d’origen medieval que l’acullen.

Aquest servei es pot adquirir conjuntament amb l’entrada al Museu per un preu de 6 euros i està disponible en els següents idiomes:

  • Català: diumenges a les 12:45 h.
  • Castellà: diumenges a les 12:30 h.
  • Anglès: dimecres a les 15 h, dijous a les 19 h i diumenges a les 11 h.
  • Francès: dimecres a les 16 h i diumenges a les 11:15 h.

En funció de la demanda de visitants, podem ampliar la freqüència d’aquestes visites per a cada idioma. A més a més, el primer diumenge de mes i els dijous a partir de les 18 hores l’entrada al Museu és gratuïta. Recomanem fer la reserva amb antelació ja sigui a través de la compra en línia, escrivint un correu electrònic a museupicasso_reserves@bcn.cat o trucant al telèfon 93 256 30 22 (de 10 a 13 hores).

 

Imatge de la sala on exposem la sèrie de “Las Meninas” que Picasso va fer el 1957.Imatge de la sala on exposem la sèrie de «Las Meninas» que Picasso va fer el 1957.

 

Gràcies a les explicacions del nostre equip, coneixeràs els detalls de les obres més importants de la nostra col·lecció, centrada sobretot en els anys de formació de Pablo Picasso. Hem fet una selecció d’entre més de 4.000 obres que t’ajudaran a comprendre l’evolució vital i professional de l’artista, així com els seus vincles amb la ciutat de Barcelona. D’altra banda, aprofundirem en el seu estudi de «Las Meninas» de Velázquez i en l’activitat que va desenvolupar com a ceramista a partir dels anys quaranta.

I si mai t’has preguntat quina és la història dels edificis que formen el Museu, aquestes visites guiades et donaran la resposta. Farem un repàs dels trets més característics del Palau Aguilar, el Palau Baró de Castellet, el Palau Meca, el Palau Finestres i la Casa Mauri. Tots aquests edificis han anat evolucionant arquitectònicament des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat, i tant les façanes com els porxos o els patis són molt freqüentats pels visitants que volen fer-se una foto com a record o per compartir-la a les xarxes socials.

El punt de trobada per a les visites guiades a la col·lecció i els palaus del Museu Picasso és la Sala Zero del Palau Finestres, davant l’entrada principal, al carrer de Montcada, 23. A partir d’aquí comença un recorregut per al qual esperem comptar aviat amb la teva presència. Vingueu sols o en companyia, estarem encantats de rebre-us!

 

Redacció del Museu

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *