El 28 d’octubre celebrem el Big Draw BCN més gran de la història!

Big Draw BCN 2018

 

El diumenge 28 d’octubre arriba la novena edició del Big Draw BCN i ho fa amb novetats importants. Enguany, la gran festa del dibuix s’amplia amb més col·laboradors, espais i tallers perquè tothom pugui expressar la seva creativitat. Junts farem realitat el lema del festival: Barcelona dibuixa!

Com en edicions anteriors, el Museu Picasso organitza el Big Draw BCN, i enguany ho fa conjuntament amb l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. A més a més, cinc entitats més s’afegeixen a col·laborar en l’esdeveniment: el Museu d’Art Contemporani, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu del Disseny, el Museu de Ciències Naturals i la Fundació Joan Miró.

Com en edicions anteriors, el Big Draw BCN està organitzat pel Museu Picasso, però en enguany l’organització serà conjunta amb l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. A més a més, cinc entitats s’hi han afegit com a col·laboradores de l’esdeveniment: el Museu d’Art Contemporani, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu del Disseny, el Museu de Ciències Naturals i la Fundació Joan Miró.

Aquesta unió de forces tindrà com a resultat la celebració de 40 tallers gratuïts a diversos espais de la ciutat; en concret, als barris de la Ribera, Santa Caterina, Sant Pere, Parc de Montjuïc, el Raval, el Parc i la Llacuna del Poblenou, el Clot i el Parc del Fòrum. Pots consultar tots els emplaçaments al web oficial del Big Draw BCN.

 

Big Draw BCN

 

A banda de ser gratuïts, els tallers funcionaran de forma ininterrompuda, des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda (fins a les 6 als espais a l’aire lliure). Estaran oberts a tothom i per participar-hi no caldrà fer inscripció prèvia ni portar cap tipus de material; només ganes d’experimentar amb el dibuix, la pintura, el collage, la fotografia i altres tècniques artístiques. Els tallers els imparteixen artistes, il·lustradors, arquitectes, dissenyadors i altres professionals que ens ajudaran a treure suc de la nostra imaginació i fer petites obres d’art que, sumades, en faran d’altres ben grosses!

Una bona manera de tenir a mà tota la informació del Big Draw BCN 2018 és descarregar el programa oficial en format digital. A més, també pots consultar la pàgina web del festival o seguir el compte de Twitter @BigDrawBCN. A través de qualsevol d’aquestes vies et pots informar dels tallers que s’imparteixen i dels espais on hi tindran lloc. D’aquesta manera, pots escollir els que més t’agradin i planificar-te el diumenge.

Esperem veure’t el 28 d’octubre a la gran festa del dibuix. Estarem molt contents que comparteixis les teves creacions a les xarxes socials amb l’etiqueta #BigDrawBCN, sobretot a Twitter i Instagram. Nosaltres també prepararem una galeria d’imatges que segur serà tan espectacular com la de l’any passat, en què van participar més de 10.000 persones. No hi falteu!

 

Redacció del Museu

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *