Una profitosa trobada amb bloguers i comunicadors culturals

El passat dijous 4 de juny vam convocar al Museu Picasso un grup de bloguers i comunicadors culturals per a assistir a una visita guiada a l’exposició “Picasso/Dalí. Dalí/Picasso” a càrrec del director, Bernardo Laniado-Romero. Des del moment de la convocatòria l’acollida de la proposta va ser molt positiva doncs són pocs els museus barcelonins que fan activitats específiques per aquest sector, cada vegada més important, de la comunicació actual.

Trobada_bloguers_00

Foto de família

La visita a l’exposició va transcórrer en un to molt distès i els assistents van poder gaudir del privilegi d’unes sales molt menys plenes del que és habitual al Museu, ja que es va fer la trobada a la franja horària de les 19 a les 21:30 h. Per a aquesta exposició temporal, i donat el seu èxit de públic, l’horari de visita s’ha ampliat fins a les 21:30h els dijous, divendres i dissabtes al vespre.

Trobada_bloguers_01Trobada_bloguers_02

Recepció als patis del museu i inici de la visita guiada a les sales de l’exposició

La visita guiada que va fer el director va permetre als bloguers i comunicadors culturals una visió més profunda de l’exposició, la relació entre aquests dos grans artistes del s. XX, el perquè de la museografia i la presència de determinades obres. A més, els vam convidar a què fessin un crònica en directe via Twitter a través del hashtag #PicassoDalí, activitat que com a bons comunicadors digitals es van prendre al peu de la lletra!

Trobada_bloguers_03 Trobada_bloguers_04

Bernardo Laniado-Romero explicant l’exposició “Picasso/Dalí. Dalí/Picasso”

Finalment, després d’endinsar-nos en la relació de Picasso i Dalí vam iniciar una tertúlia per intercanviar impressions sobre la seva visió del Museu, les nostres activitats i les accions específiques que podríem fer per reforçar la relació amb els comunicadors digitals. Sobre la taula hi va haver propostes molt interessants; ’hem pres nota de totes i des d’ara mateix hem començat a treballar en algunes d’elles.

Trobada_bloguers_05

Tertulia posterior per intercanviar opinions sobre el museu

A través d’aquestes línies volem reiterar de nou el nostre agraïment per l’excel·lent acollida de la proposta, la seva gran implicació i els magnífics suggeriments que ens van fer. Estem convençuts que aquest és el camí i ara que ja l’hem iniciat només podem anar endavant!

Anna Bru de Sala
Premsa i Comunicació

Enllaços relacionats
Storify de la trobada amb bloguers i comunicadors culturals
Exposició “Picasso/Dalí. Dalí/Picasso”

Articles dels bloguers sobre la trobada
La convocatoria de bloggers del Museu Picasso, desde dentro
Picasso, Dalí i bloggers
La recerca en museus i des dels museus: Picasso-Dalí/Dalí-Picasso

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *