Exposició “Post-Picasso. Reaccions contemporànies”

Estrenem nova exposició, comissariada per l’especialista internacional Michael FitzGerald, tot fent un repàs de les respostes dels artistes contemporanis a l’obra i vida de Pablo Picasso. “Post-Picasso. Reaccions contemporànies” és la primera exposició consagrada a mostrar, a escala global, la importància de Picasso en l’art contemporani.

LonaentradaPostPicassoOK-baixa

Fins a la mort de Picasso l’any 1973, la rellevància de l’artista en el món de l’art va ser indiscutida, però durant aquestes quatre últimes dècades l’apreciació que els artistes contemporanis n’han tingut ha sigut controvertida. Aquesta exposició posa sobre la taula la qüestió de si Picasso continua sent important per a l’art contemporani i examina les diverses formes en què els artistes actuals s’inspiren en l’obra picassiana.

L’exposició mostra 58 obres de 41 artistes d’Àfrica, Àsia, Europa, Extrem Orient, Amèrica del Nord i Amèrica Llatina organitzades en 5 àmbits: Guernica, Cubisme, Les Demoiselles d’Avignon, Època blava i Època rosa i Obra última.

Dins del programa d’activitats organitzat a l’entorn d’aquesta exposició destaquem la taula rodona del dijous 6 de març, que ens permetrà aprofundir en els plantejaments de l’exposició de la mà del comissari Michael FitzGerald i d’alguns dels artistes que hi exposen com Bedri Baykam, Atul Dodiya, Ibrahim El-Salahi, Zhang Hongtu, Constanza Piaggio. No us la perdeu!

Redacció del museu

Enllaços relacionats
Taula rodona entorn “Post-Picasso. Reaccions contemporànies”
Exposició “Post-Picasso. Reaccions contemporànies”

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *