Aquest estiu passa’t pel Museu Picasso

Com cada any el museu no tanca per vacances i durant el mes d’agost podeu venir a gaudir de les exposicions i activitats que us oferim. Aquí us deixem algunes recomanacions:

· Exposició “Yo Picasso. Autoretrats”: és la primera gran exposició monogràfica sobre l’autoretrat de Picasso i abasta més de 70 anys de la seva producció artística.

Autoretrat. Pablo Picasso. 1907. Oli sobre tela. 56×46cm. Nárdní galerie v Praze | Autoretrat. Pablo Picasso. 30 de juny del 1972. Llapis i ceres de colors sobre paper. 65,7×50,5cm. Col·lecció particular, Tokio. Cortesia Fuji Television Gallery

· Exposició “El Museu Picasso, 50 anys a Barcelona. La Col·lecció”: en el marc de les tres exposicions fetes per commemorar el 50è aniversari de la creació del museu aquesta segona exposició es vertebra entorn de la pròpia Col·lecció del museu i les seves particularitats.

· En residència: obres de Picasso que s’instal·len per uns mesos a les sales del museu. Una bona oportunitat per conèixer altres obres de l’artista.

Pablo Picasso. Jacqueline asseguda en una butaca, 26, 27, 28 de febrer – 1 de març del 1964. Oli sobre tela. Col·lecció particular. Museu Picasso, Barcelona ©Successió Pablo Picasso, VEGAP, Madrid 2013 | Pablo Picasso i Javier Vilató. Signat Javier Vilató i el seu oncle. Mano a mano – c.1950. Fotografía: Jacqueline Hyde. Arxiu J.Vilató, París

· Al museu sense cues, compra la teva entrada online aquest estiu i planifica la teva visita. A més a més si et fas el carnet del museu podràs entra tantes vegades com vulguis durant l’any per veure tant l’exposició permanent com les diferents exposicions temporals que oferim.

· Articket també ens proposa una manera àgil i econòmica de gaudir de les nostres propostes d’exposició i de les de sis altres centres d’art.

Redacció del museu

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *