El Jo i l’autoretrat al Club de Lectura

Per a la sessió final del club d’enguany vam comptar amb la presència de l’Eduard Vallès, cocomissari de l’exposició “Yo Picasso. Autoretrats”. Va ser l’encarregat de relacionar l’obsessió del pintor amb la seva pròpia imatge, una obsessió que el va acompanyar sempre, com la nostra lectura, No soy yo. Autobiografía, performance y los  nuevos espectadores, d’Estrella de Diego.

Portada del llibre

El llibre facilita, de fet, certes claus per a una visió actualitzada del projecte picassià, i permet entendre el nostre món, en què la intimitat ha estat substituïda per l’eximitat, en què el “gir autobiogràfic” s’ha vist acompanyat d’una autèntica explosió d’autorrepresentaciones literàries, artístiques o senzillament gràfiques (fotoblogs, xarxes socials, etc.).

Probablement ha estat la lectura més difícil dels darrers tres anys del Club de Lectura. Però també una de les més estimulants.

Jordi  Carrión
www.jorgecarrion.com

Amb aquesta lectura acomiadem la tercera temporada del Club i també en Jordi Carrión com a coordinador de l’activitat. Des del museu volem donar-li les gràcies per la seva excel·lent feina i per la professionalitat i dedicació amb que l’ha realitzada, i desitjar-li grans èxits en les seves tasques futures.

Ben aviat comunicarem el nou/va coordinador/a del Club, així com les lectures de la propera temporada. Us hi esperem, bon estiu!

Enllaços relacionats
La nova temporada del Club de Lectura

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *