Propostes estiuenques per fer al Museu Picasso

Passareu les vacances d’estiu a Barcelona? Tant si sou de fora com si sou de la ciutat des del museu us volem proposar unes quantes activitats perquè passeu ben fresquets aquests dies de calor:

Visitants a l’estiu. Foto: Jordi Mota

· Exposició “Economia: Picasso”: el treball i el comerç de l’art de Picasso volcat a les pràctiques artístiques actuals. Si encara no l’heu vista teniu fins el 2 de setembre i per anar fent boca aquí teniu algunes fantàstiques fotos de l’exposició.

· Exposició “Vilató 1921-2000. Barcelona-París. Un espai de llibertat”: el museu és una de les cinc seus que acullen aquesta exposició on s’hi exposa la mostra “Gent”. Durant la presentació Javier Vilató, comissari i fill de l’artista, ens explicava el com i el perquè d’aquesta exposició.

Caretell exposició espai "Gent"

· Visita als patis medievals: durant aquest mes de juliol hem estat realitzant una sèrie de visites comentades als patis medievals on s’allotja el museu. Com que l’activitat ha tingut molt d’èxit hem decidit repetir-les de cara al setembre. I si no heu aconseguit plaça… mentrestant podeu anar-los visitant de forma virtual!

· Selecció d’aiguaforts de la col·lecció: aprofiteu per veure aquests aiguaforts, realitzats per Picasso entre els anys 1920 i 1940, que formen part de la col·lecció i que no es mostren de manera habitual per qüestions de conservació.

Pablo Picasso,  La minotauromàquia – gravat – 23/03/1935

. Articket ens proposa una manera àgil i econòmica de gaudir de les nostres propostes i moltes altres.

Consulta tota la informació des de qualsevol lloc amb la nostra web mòbil i descarrega’t la app gratuïta sobre la col·lecció del museu.

Cristina Martín
Xarxes socials

Enllaços relacionats

Butlletí digital Juliol-Agost

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *