Les obres de Picasso narrades per…

Vosaltres, lectors, visitants, usuaris heu estat els autors dels relats a partir d’obres de la col·lecció del museu. La segona edició dels premi Picasso en LletrA als millors relats curts, que el Museu Picasso organitza conjuntament amb el programa LletrA de la UOC, s’ha tancat aquesta setmana amb l’entrega dels premis als guanyadors. En un acte distès i familiar celebrat al Pati Noguera del museu, els deu premiats en les nou categories van poder llegir els seus relats i van rebre un merescut lot de regals de les mans de Mercè Ibarz, Pepe Serra i Llorenç Valverde, tres components del jurat que aquest any també estava format per Màrius Serra i Eva Piquer. Com en la primera edició, la majoria de guanyadors han estat dones (només hi ha hagut un premiat) i la procedència geogràfica ha estat molt variada: Barcelona, el Prat de Llobregat, Sabadell, Tarragona, Massalfassar (València), Madrid i Boston.

Us presentem la crònica fotogràfica amb tots els premiats:

Fotos: Jordi Mota

El director del museu, Pepe Serra, va valorar molt positivament l’elevada participació, que aquest any ha arribat als 358 relats, i va remarcar que iniciatives dinàmiques i de proximitat com aquesta han de ser una prioritat per a qualsevol institució museística . El vicerector de Tecnologia de la UOC, Llorenç Valverde, va reivindicar la responsabilitat social de la universitat en la promoció de la cultura.

Martí Casas
En pràctiques al Museu Picasso del màster de Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona

Enllaços relacionats

Guanyadors del premi Picasso en LletrA 2011

Relats guanyadors

Picasso en LletrA 2010

2 Comments
  • montse
    juliol 1, 2011

    Em sembla genial, magnífic ¡¡¡és una bona manera de conèixer, sentir els missatges de picasso.

  • Museu Picasso
    juliol 4, 2011

    Gràcies Montse! Ens alegrem que t’hagi agradat i estem molt contents de l’alta participació obtinguda.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *