Un post post – Big Draw

Després d’un projecte en el qual s’han invertit moltes hores, energies i il·lusions, sempre es necessita un temps per acabar de posar les emocions a lloc i poder mirar enrere i valorar-lo, i a partir d’aquí planificar el futur amb tot allò que s’ha après.

Amb el Big Draw tots els de l’equip hem passat també per aquest procés. I en aquest moment d’immersió en la valoració -en positiu i en negatiu- que estem fent, i la planificació de cap on cal tirar per fer créixer el projecte, ens ha arribat una magnífica carta d’Eileen Adams, Directora de The Campaign for Drawing, els creadors i organitzadors a Londres d’aquesta proposta.

Benvolguda Anna,

M’agradaria agrair-te a tu i als teus col·laboradors que m’hagueu donat l’oportunitat d’experimentar el primer Big Draw Barcelona! Va ser un esdeveniment esplèndid! Em vàreu fer sentir part de l’equip i aprecio tota l’amabilitat i el suport que he rebut. Les meves felicitacions a tots per un esdeveniment tant fantàstic! Ben fet!

Hi va haver una sèrie de factors que van contribuir a un dia tan exitós. La recerca que havíeu fet prèviament significa que s’ha entès completament el sentit del Big Draw. El concepte d’oferir alguna cosa per al barri i el suport a les petites organitzacions per a participar va ser excel·lent. La planificació, que va involucrar al personal del museu, als artistes i a altres col·laboradors, va ser exhaustiva. L’organització va ser impressionant – tots treballaven amb energia i bon humor, fent que l’experiència fos agradable i memorable per a tots els que hi vam participar. La gestió d’una empresa tan complexa era un repte, però tothom semblava exercir el seu paper de manera molt eficaç.

Estic admirada pel que hem aconseguit amb el primer Big Draw Barcelona!
Sé que els vostres esforços inspiraran a altres, ¡i espero novetats!

Atentament,

Power Drawing
Programa de desenvolupament professional, The Campaing for Drawing
cc. Pepe Serra, Sue Ford Grayson.

La veritat és que no tinc paraules per expressar com m’ha deixat d’emocionada. Però voldria aclarir que el fet que estigui dirigida a mi és casual, resultat de ser la persona de contacte dins de la casa. De fet, aquesta carta va també dirigida a: Montse Morales, Bárbara Piffre, Mercè García, Marta Iglesias, Maria Alcover, Vanesa Rojas, Mireia Llorella, Cristina Martín, Manel Baena, Anna Bru, Pepe Serra, Salah Maulouli, América Sánchez, Philip Stanton, Javier Peñafiel, Pilarín Bayés, Pau Estrada, Papermind Fanzine, Òscar Guayabero, David Ymbernon, Miguel Gallardo, Curro Claret, Manolo Trullas, Espai Brossa, La Puntual, Cercle Artístic Sant LLuc, Disseny Hub, Escola Eina, Isa Mier, Virginie Gorzerino, Natalia Pérez, Pia, Txus Carretero, Amor Casanova, Martha Rangel, Judy Kaufmann, ALejandra Sánchez, Lucca Monterosso, Glòria Iglesias, Marisol Robertson, Isa García.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i penseu que cada una de les seves paraules va dirigida a vosaltres. I moltes gràcies, Eileen, pel teu suport en tot el procés i per les teves càlides paraules, i per permetre’ns publicar-les.

Anna Guarro
Programes Públics

1 Comment
  • Bea
    novembre 11, 2010

    ohhhhhh, el Big Draw!!! yo viví el Big Draw de Berlin.
    Felicidades!!! una carta muy bonita

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *