Tot el que sempre has volgut saber sobre el museu: “Ask a Curator”

Teniu curiositat sobre una obra en concret? Us interessa saber com es transporta un quadre? Voleu preguntar-li alguna cosa als conservadors del museu? El dia 1 de setembre és la vostra oportunitat!

Ask a Curator” (“Pregunta a un conservador”) és una iniciativa en línia de museus i galeries d’arreu del món que s’han posat d’acord per respondre preguntes via Twitter el primer dia de setembre. Una sessió de preguntes i respostes que obre les portes a la vostra curiositat. El @museupicasso ens hem sumat a aquesta iniciativa virtual per respondre totes les vostres qüestions!

ask_logo

Quines preguntes? Totes les relacionades amb la col·lecció, la restauració, el funcionament del museu, etc. Per exemple: Com es prepara una obra per viatjar? o Quan es van pintar Las Meninas?

Com proposar-les? A través de Twitter, adreçades a @museupicasso i incloent en el vostre missatge la paraula clau o hashtag #askacurator. Si ho preferiu també podeu fer-nos arribar les vostres consultes a través de Facebook.

Qui les respon? Conservadors d’arreu del món dels museus i galeries adscrits a aquesta iniciativa. Al Museu Picasso aquests són els nostres experts:

Malén Gual: conservadora
Eduard Vallès: conservador
Anna Fàbregas: responsable de registre
Anna Vélez: conservació preventiva i restauració
Isabel Cendoya: exposicions

Des del museu us invitem a proposar-nos totes les preguntes que vulgueu tant per Twitter com per Facebook. Animeu-vos!

Redacció del museu

2 Comments
 • Kippelboy
  agost 31, 2010

  Quan acabi el dia…fareu un post amb el recull de preguntes més interessants que us han fet?

 • Redacció del Museu
  agost 31, 2010

  Efectivament, Kippelboy, farem un recull i el publicarem probablement l’endemà (per donar temps a aquelles qüestions que puguin encara arribar de l’altra banda de l’Atlàntic).
  Al llarg del dia anirem reportant via Twitter i Facebook allò més rellevant de la jornada #askacurator
  Esperem les vostres preguntes!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *