Cadaqués de Picasso

Aquest juliol s’ha inaugurat al Museu de Cadaqués l’exposició “Cadaqués de Picasso: centenari de l’estada de Pablo Picasso a Cadaqués 1910-2010“, comissariada per Pere Vehí i Ricard Mas, que compta amb una àmplia mostra de fotografies, dibuixos i olis d’artistes relacionats amb la vila de Cadaqués.

Cadaqués

Vista de Cadaqués

L’exposició presenta, a la planta superior, un gran nombre de fotografies històriques inèdites de la vila que Picasso va trobar-se en un moment clau de la seva eclosió cubista. Els dos nivells inferiors estan dedicats a una àmplia mostra d’olis i dibuixos d’artistes lligats a Cadaqués com Ramon Pichot, Meifrèn, Durancamps, Burmann, Roig i Soler, Matilla i el Dalí més primerenc, que acompanyen les reproduccions fotogràfiques de les obres que Picasso va realitzar a Cadaqués, que donen fe d’aquell moment.

Museu de Cadaqués Museu de Cadaqués Museu de Cadaqués

Edifici del Museu de Cadaqués

El Museu de Cadaqués està ubicat en un esplèndid edifici situat al centre històric, recentment restaurat en les seves façanes. L’exposició estarà oberta fins a l’11 de gener de 2011 i és una raó més per visitar aquests bells paratges que han estat font d’inspiració de tants artistes nacionals i internacionals.

Sales Sales Sales

Les sales del museu

El Museu Picasso ha prestat el seu suport científic i logístic al projecte, en el marc del conveni de col·laboració amb la vila de Cadaqués signat el 2009, dins de la línia d’actuació general d’associació amb els punts del territori català lligats a l’obra de Picasso.

Posta de sol

Cadaqués. Fotos: Lluís Bagunyà

Lluís Bagunyà
Contractació i Relacions Institucionals1 Comment
 • seo Hoddesdon
  agost 28, 2014

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donaate to this fantastic blog!
  I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to fresh updates annd will talk about this blog with my Facebook group.

  Chat soon!

  Heree is my blog; seo Hoddesdon

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *