Les obres d’ampliació del museu ara sí que avancen a bon ritme

Acabats els intensos treballs d’arqueologia, ja que en iniciar-se l’excavació del terreny es van trobar vestigis de la Barcelona medieval i de la Barcelona romana que han estat degudament documentats, l’empresa constructora ha pogut finalment entrar les màquines i començar a fer feina.

De moment es pot veure un gran forat, però fixant-nos-hi bé ja estan dibuixats els elements estructurals de l’edifici, els pilars, els murs de càrrega i tot el perímetre exterior.

Obres

Obres d’ampliació del museu. Foto: Josep Maria Llobet

Aquesta setmana passada ha quedat muntada la gran grua que ha de permetre que l’edifici vagi prenent forma. De moment estem en uns terminis de lliurament d’onze mesos. Per tant, pensem que per la primavera de l’any vinent els Serveis Educatius i el Centre de Documentació i Recerca estaran plenament operatius a la seva nova ubicació de l’edifici de la Plaça Sabartés.

Obres nevades

Obres d’ampliació del museu. Neva… i les obres no s’aturen

Anirem explicant al blog els progressos i les diferents fases de l’obra.

Redacció del museu

No Comments Yet.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *