Últimes setmanes per participar a Fes-te Fauvista, el concurs del Museu Picasso a Flickr

Fins al dia 4 d’octubre inclòs podeu enviar les vostres fotografies al concurs que estem organitzant a través de Flickr, la xarxa social de Fotografia que ens permet compartir les imatges amb la resta d’internautes. Busquem imatges on el protagonista sigui el color. El concurs consisteix en aportar fins un màxim de 5 fotografies, inspirades en l’art fauvista, amb motiu de l’actual exposició al Museu Picasso de l’artista Kees Van Dongen.

Molts són els autors “fauvistes” que han participat ja en aquesta iniciativa del museu. Actualment, el grup disposa de més de 70 participants d’arreu del món, des de Catalunya a Alemanya i arribant al mateix Japó o als EUA; i amb més de 200 instantànies aportades: colors, colors i més colors contrastats entre ells aconseguint motius i moments ben originals i diferents, ja siguin paisatges, imatges de viatges, art abstracte… no hi ha límits! Aquí us en deixem una breu mostra.

concurs-fauvista

Aportacions realitzades per Corinna Wagner (Alemanya), Oriol Salvador (Barcelona) i Tod Rollins (EUA.).

Animeu-vos a enviar les vostres imatges, originals o retocades, amb la millor empremta fauvista que els pugueu donar, fent servir colors, contrastant-los, modificant-los, donant vida a la instantània al cap i a la fi. Una selecció serà mostrada a la web del Museu Picasso i els 5 autors o autores escollits seran obsequiats amb un Carnet del Museu.

Només t’has de dirigir al nostre grup Fes-te Fauvista i fer-hi la teva aportació! Teniu temps fins el 4 d’octubre.

 

3 Comments
 • Xavier
  setembre 10, 2009

  sí que hi ha fotos estupendes!!!
  és impressionant qunat de bo hi ha entre els aficionats. I molt distret de veure tota la galeria, ho psoaré al meu Fbook

 • jaime
  novembre 19, 2015

  se conocen obras fauvistas de Picasso? Lienzos, estudios…

  Y de estilo más naíf??

 • Museu Picasso
  novembre 20, 2015

  Hola Jaime, Picasso no fue un pintor fauvista pero en sus primeros viajes a París se interesó por este estilo, como se aprecia en las obras realizadas en su estancia en esta ciudad en 1901, como son “La espera (Margot)” o “La nana”. En cuanto a obras naif, aunque no se puede hablar de creaciones suyas en ese estilo, fue un buen conocedor de su máximo exponente, el llamado “aduanero Rousseau”, el pintor Henri Rousseau, a quien conoció en el París de principios de s. XX.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.


Captcha: *