Blog del Museu Picasso de Barcelona

Comiat al Picasso amb fotos de públics

Després de més de cinc anys al Museu Picasso, treballant en molts projectes, però especialment en temes web i xarxes socials, se’m fa estrany escriure un darrer post. I he pensat que una bona manera d’acomiadar-me era publicant una selecció de fotos que he anat fent al públic d’obres de Picasso a museus d’arreu.  Als museus, a més de les obres i de la museografia resulta molt interessant observar el públic. Ja fa temps vaig començar una sèrie d’àlbums a Flickr sobre el públic dels museus. Visitants mirant, fotografiant, conversant, ensenyant, gaudint, interactuant, llegint, explorant, copiant, escoltant, compartint i més ens mostren les múltiples cares de l’experiència als museus. Una experiència de visita que hem encara d’esforçar-nos més per aconseguir que sigui d’una major qualitat i diversitat.

Atlanta Museum of Art

Centre Pompidou

Museu Picasso de Barcelona

Courtauld, Londres i Broklyn Museum, Nova York

MoMA, Nova York

Philadelphia Museum of Art

Tate Modern

Doncs arribem al torn d’agraïments: als companys i companyes del Picasso perquè tot el que hem fet ha estat una tasca d’equip (sí, en 5 anys hem, fet feina de 10!!) , al director, Pepe Serra, per la confiança aquesta etapa del Picasso com ara en la nova etapa al Mnac, als companys d’altres museus de Barcelona, Catalunya i el món i, sobretot, a vosaltres lectors del blog, seguidors a twitter, amics a facebook, usuaris de la web perquè ens heu donat el sentit d’anar més enllà cada dia. Gràcies a tot@s i… ens veiem al Mnac!!

Conxa Rodà

4 Comments
 • Jaume Maymó
  febrer 9, 2012

  benvolguda CONXA, ha sigut una trista i gran sorpresa llegir aquest “darrer” post; estic trist perquè els mics del Picasso, del museu, hem quedat orfes -de pare i mare, podriem dir- i això sempre és un pal encara que l’experiència ensenya que amb el temps tot es cura (i això esperem tots!); he pogut viure des de fora la nova dinàmica del museu d’aquests darrers anys i he de felicitar un cop més a tot l’equip, a tot, pel treball que heu fet tots plegats; per mí ha sigut una experiència molt motivadora i plena de complicitats i coneixement; gràcies a tots; com a contrapunt, em fa molta il·lusió la teva darrera “invitació”: ens veiem al MNAC !; no tinc cap dubte que el nostre Museu d’Art de Catalunya tindrà un nou paper -digital també- en el mapa cultural del país i de fora. una forta abraçada i per uns nous aires a montjuïc.

 • Conxa Rodà
  febrer 10, 2012

  Moltes gràcies, Jaume! com deia a l’article, ha estat una autèntica tasca d’equip. Hi hem posat tot l’esforç, il·lusió i coneixement de què hem estat capaços! T’agraïm molt les teves paraules.

 • Edwin Abkarian
  febrer 10, 2012

  Good luck and thanks for the nice pictures.
  (Visitor Picasso museum and Picasso lover)
  From The Netherlands

 • Conxa Roda
  febrer 12, 2012

  Thanks so much, Edwin! you know, you can always have a look at the Museu Picasso gallery at Flickr http://www.flickr.com/photos/museupicassobarcelona/sets/

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Captcha: *